Supportlogo toolbar new

facebook icon new LinkedIn logo Youtube icon 

GibbsCAM

Geomagic Design grå

CIMCO DNC 2

CIMCO DNC 2

MaskinSimulator / Digital Twin

Träffar: 23346

GibbsCAM Maskinsimulering / Digital Twin
MaskinSIM modulen kan adderas till GibbsCAM fräs och svarvmoduler. Den stöder alla typer av maskiner från enklare 3 axligt och upp till simultant 5axligt samt svarvar med flera spindlar och flera vtygsbärare. Med maskinsimulatorn får du en så kallad "Digital Twin" av din maskin i datorn så att Du snabbt och enkelt kan verifiera maskinens verkliga rörelser, få varningar för overtravel eller kollisioner, dvs en digital CNC maskin. Särskilt värdefull är modulen för dig som programmerar fleraxliga maskiner, men ypperlig även för skolor som vill lära studenter CNC maskinens kinematik.100% integrerad i GibbsCAM
Simulatorn är helt integrerad i GibbsCAM och helt interaktiv, du behöver inte växla mellan "CAM-programmering" och "Simulering" när du simulerar. Kör du med dubbla bildskärmar kan du låta simulatorn vara igång hela tiden. Maskinsimulatorn verifierar din programmering direkt i din digitala maskin, vartefter du gör programändringar och nya operationer.

Automatisk riggning av maskinen
Integrationen i GibbsCAM gör att maskinen "riggas automatiskt" med både verktyg, verktygshållare, fixturer, detaljer och råämnen. Allt i enlighet med de inställningar Du gjort i din CAM-programmering.

 MachineSIM Okuma