Supportlogo toolbar new

GibbsCAM

GibbsCAM - effektiv CNC programmering

Geomagic Design grå

Alibre - parametrisk 3D CAD

CIMCO DNC 2

CIMCO - cnc-editor, dnc, pdm

Geomagic 300x110

GeoMagic - 3D scanning / reverse engineering

Baspaket för 2-axlig svarvning

Träffar: 11325

2-axlig Produktions-svarvning
Svarvdelen har komplett CAD för snabbt skapande och redigering. Import av CAD-filer via DXF, DWG och IGES eller från mätmaskin. CAD delen omfatar ritfunktioner för alla typer av geometrier inklusive texter, ellipser, kuggformer, cam-kurvor. Du lär dig grunderna i CAD och 2-axlig svarvning på en dag. Om du importerar ritningar avslöjar den grafiskt eventuella fel i ritningar, och kan även reparera ritningar med automatik.

Skapa dina egna svarvstrategier
De inbyggda strategierna omfattar ett flertal metoder för skrot- och finsvarvning med full restbearbetning, spårstickningar, borr/gängcykler, alla med fullt stöd för gjutna och förbearbetade ämnen. Den har stöd för ala typer av svarvstål inklusive Viperskär. Med GibbsCAM's inbyggda kunskapslagring du även lagra dina egna strategier för att senare snabbt applicera dessa på andra detaljer.

Parametrisk & Associativ
Även GibbsCAM paket omfattar Associativa verktygsbanor och Parametriska geometrier, som låter Dig programmera produktfamiljer oerhört snabbt. Ändras svarvritningen så uppdaterar du verktygsbanorna med ett klick.

Intelligent materialigenkänning
Funktionerna "Autofrigång" och "Enbart Material" förenklar programmeringen drastiskt. Gibbs håller hela tiden reda på återstående material och därtill optimerar den snabbtransportrörelserna mellan olika operationer. Detta resulterar i smarta rörelsemönster, och korta körtider i maskin.